Bába volá na vola

Bába volá na vola

Anotace: Rýmovačka

„Hola – hola“, bába volá.
Baba - bába volá na vola.
„Vole, hola – hola“ volá
bába a je dole celá holá.

Ty vole, hola na mě volá
baba co je dole celá holá.
Vůl zvolá „Hola“ na babu.
Bábo chceš hrát na babu?
Autor Rendy, 22.09.2004
Přečteno 1666x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí