Vo čem je hiphop?

Vo čem je hiphop?

Anotace: ..já hopec stejně zbožňuju:))

U zrcadla stojí, na hlavu flexu si dává,
Triko si honí a gatě ke kolenům skládá.
Do uší rap a ruce před sebe,
Před odchodem do kempu jeden dřep a tam to krutě rozjede!
Na placu dá flopa a už holka křičí!
Jo von ovládá hiphopa!
Frajer vod kosti co občas tropí hlouposti,
Ale to nevadí, vo tom hip hop je,
každý si tam najde to svoje,
kdo netančí ten rapuje!
Autor 2Jay, 30.03.2008
Přečteno 582x
Tipy 1
Poslední tipující: Pišák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejsem asi nejmladší...ale modernu mám ráda:-)

30.03.2008 04:36:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí