Chemikova smrt

Chemikova smrt

Anotace: :-) Smrt chemikům :-D!

Červená, modrá, fiala
Kdes tu chemiu nabrala?
Zkumavka zkoumá
Chemik ju koumá
A svým očím nevěří
Proč se mu to nečeří?
Chybinka se vloudila
Kapalinka bloudila
Špatné místo našla
Za rožek si zašla.
A teď tu není vůbec nic
Chemiku, to teda PIC!
Autor Želwice, 31.03.2008
Přečteno 424x
Tipy 2
Poslední tipující: danaska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ta se ti vážně povedla. Zasmála jsem se.

29.04.2008 14:48:00 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí