Báseň pro někoho

Báseň pro někoho

Anotace: Heh z původních osmi slok jsem musela některé vynechat...jednak kvůli sprostým slovům a taky ,že by se obsah pár lidem nelíbil...

Když se Lorrvan napije,
hned maj prasata pomije.
Hostinský má prázdný sud
a hned je z Lorrvíka blud.

(vynechané sloky)

Trinajka s Lorrvíkem dítko má
a on se jí teď vyhýbá.
Cara jim v tom pomáhá,
ale Dárký připomínky má.

Když objeví se Rina,
je to hned velká dřina.
Hned se sudy vyprázdní
a prdí na to zpříma.
Autor Rina, 02.04.2008
Přečteno 460x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hahaha xDDD já děti teda nemám

05.04.2008 23:23:00 | Trinaja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí