Biku zdar

Biku zdar

Anotace: Tak tohle je naše hymna, co jsem kdysi složil. Na biku člověk zapomene na starosti tohohle světa a vnímá jen cestu před sebou

O lu la lajne na biku je fajně,
o lu la lajn, na biku je fajn.
Do kopce šlapem, pedále vržou,
joinťáky dneska už nepomůžou.
O lu lajne do kopce je fajně
o lu la lajn do kopce je fajn.
Z kopce teď letíme a vítr sviští,
v zatáčce brzdy proklatě piští.
O lu la lajne z koce je fajně,
o lu lajn z kopce je fajn.
Rovinka nás čeká
a Lance před námi smeká,
o lu la lajne na 2,5 fajně
o lu la laj na minionech fajn.
My co asfalt nemáme rádi
s terénem jsme kamarádi,
o lu la lajne na muldách je fajně
a lu lajn na muldách je fajn.
Autor Manik, 19.07.2005
Přečteno 488x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí