Vysvědčení

Vysvědčení

Anotace: vysvědčení

Když jsem dneska ráno šel do školy,
nenes jsem už žádné úkoly.
Dneska je poslední školní den,
do školy jen s prázdnem jdem.
Vysvědčení se dneska dává,
oběd však se nepodává.
S lehkou hlavou přicházíme,
s těžkou domů se ploužíme.
Na vysvědčení nejsou je samé jedničky,
ale i hezké židličky.
Nebo snad také ňáká pětka,
zabít toho jednoho zmetka,
toho učitele,
toho mučitele.
Autor sarady, 24.07.2005
Přečteno 684x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí