RADAR

RADAR

Anotace: jen tak ze srandy...

Pan prezident z okna mává,
na vědění teď všem dává,
že amíci se dostaví
a radar nám tu postaví.
Že prý bude pro obranu.
Má to ale druhou stranu!
Zaútočí první na nás,
rakety k nám přiletí..
Pán bůh bude státi při nás
a naše duše odletí.
Tam nahoru až kde to zebe,
máte pravdu! Je to NEBE!!
Autor Castiza, 05.05.2008
Přečteno 321x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, Psavec, Azazen, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ani nevíš, jak se "těším"...

05.05.2008 20:58:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí