Na větvi

Na větvi

Anotace: Tak to jsem z toho na větvi...

Já Vám teď budu vyprávět
o větvi, na které visel svět.

Na ta větvi zpívali kosi,
pak najednou tam přišel kdosi...

A jak se tam dostal?
No přece jednohuchou slovní hříčkou!

A kdo to byl?
To se neví!
Snad hlupác co si neví rady,
či pesimista bez nálady.

Na důkaz údivu či překvapení
lepší věty zkrátka není,
tak nebuďtě překvapeni,
až na větvi budete probuzeni.

Já omlouvám se za báseň prostou,
ale i básníci z větví rostou...
Autor Kelly Lattinová, 06.05.2008
Přečteno 598x
Tipy 1
Poslední tipující: PoeziGirl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad hlupák, co si neví rady/či pesimista bez nálady/ - to je vskutku velmi krásný rým.....ten se Ti povedl!

12.06.2008 21:48:00 | monterka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí