Alergie

Alergie

Anotace: Je to taková ironická legrace.

Mám alergii na blbce a zabedněnce,
některým na hrob dávám věnce.

Svou blbostí by dali prostor diktatuře
a učenci pomalu umírají na tortuře.

Rozmáchla se opět cholera a malárie.
To se divím, že tu ještě někdo žije.

Na hranici upálili jednu kořenářku.
Kolem její smrti bylo hodně nářku.

Mladé blbce posílali na výpravy,
o Grálu aby poslali stručné zprávy.

Ani dnes to nevypadá celkem dobře,
pitomců zde najdeš nejen moře.

Stojím právě u jednoho z hrobů,
starosty, hlavního ze všech volů.

Nevěděl, co umí cholera a malárie,
zbytečně tam milióny mrtvol hnije.

Avšak bez hlavounů se tu nic nezměnilo,
negramoty se to v zemi jenom zelenilo.

A tak nevím, zda jsem blbec nebo debil,
byl bych volem tak už bych tady nebyl.

Popravili by mě za zradu, za kacíře,
dostal bych trest v plné míře.

Inteligenci by zavřeli do léčeben,
pak by zde nebylo chytrých beden.

Odcházím pomalým krokem ze hřbitova,
nechci při cestě potkat vola znova.

Proto mám alergii na lidi s IQ nula,
kdy rozumem je předčí i tupá mula.
Autor jehlaspichlas, 06.05.2008
Přečteno 387x
Tipy 14
Poslední tipující: Inies, Orichi, Charibeja, whiolet, carodejka, isisleo, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přišla jsem od blbců,
dala jsem vesele jejich kosti do hrnců.
Nebudou mě nikdy srá*,
tím že se budou na kraviny ptát.
Jejich maso...hm chutná skvěle,
příště zabiju dalších pár bez prdele....

Ne mami fakt nejsem kanibal:))

13.05.2008 13:59:00 | whiolet

Pekny..... moc se me to libilo vystihl jsi naprosto situaci.

09.05.2008 11:04:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí