Honil víly po lese

Honil víly po lese

Honil víly po lese
byl svěží letní den
přišla ale náhle noc
byl jimi uloven

Tam končila už legrace
(vždyť musel ráno do práce!)
když odtáhly ho do jeskyně
prý poznat pravdu o svém klíně
(vypadalo to tak slibně…)
chápal to však asi chybně
na stěnách a všude kolem
(to hrůza chlapa poleje)
výmluvné moc trofeje
(z býka by byl rázem volem!)

Copak se to jenom dělo?
hlavou mu jen stále znělo:
„poznáš pravdu o svém klíně!“
(sny ty bejvaj někdy svině…)
Autor Juan Francesco de Faro, 09.05.2008
Přečteno 385x
Tipy 12
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, Glloxy, Iva Borecká, Bíša, maena, Špáďa, 0-0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vypadá to, že se budu tlemit ještě dvacet minut

14.05.2008 22:30:00 | Glloxy

:o))

09.05.2008 11:54:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí