Pohádka

Pohádka

Anotace: Je to taková konina co mě napadla :-)))

Za devatero horami
a devatero řekami
v království červánků
za slunečními branami
žije krásná princezna ze zámku

Svého prince z oken vyhlíží
plna naděje a snů
marně ušlechtilí rytíři
vzhlížejí na její trůn

Ona stále v lásku věří
i když všichni skeptičtí jsou
proč její zahrada je bez růží
zlé sudičky v celém království trny nenajdou

Jednoho dne tak se to mělo stát
přijel princ na bílém koni pro princeznu
co sto let měla spát a spát
však bdělou ji naleznul
a aby vše stalo se tak jak mělo
musel jí prášek na spaní do pití dát :-)))
Autor Ninala, 29.07.2005
Přečteno 567x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí