Pracovní

Pracovní

Anotace: Obyčejný pracant. Já - Ty ...

Dře až padá střemhlav na hlavu
To pro peníze,
ne pro zábavu se v tempu točí!
Neví že,
ač má mistr místo očí policajtské pendreky,
člověkem je taky, s důtkami za zády
Proto tolik vyvádí!
Tak berme je s odstupem
I mistr v den výplaty jde potupen
a vedení posílá do háje
Dokonce naše vláda stejná je
a do nikam posílají ty, co byli před nimi
Prací značně jsou znaveni,
když místo činů jen slova padla
Teď ptáte se na příčinu?
Viníků je celá řada…
Jen podívej se do zrcadla
A neukazuj sobě záda!
Autor rezina, 22.05.2008
Přečteno 411x
Tipy 1
Poslední tipující: Holis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..to bych chtela vidět, jak jsou v naší vládě politici znaveni... u čtení novin, pití alkoholu a usínání místo hlasování...:-D

23.05.2008 22:38:00 | Jean89

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí