Den plný štěstí

Den plný štěstí

Anotace: Když se daří, tak se daří...

Myslel jsem si, že jsem king
navštívil jsem v Praze ring.
Na tréninku mladších žáků
dostal jsem však do rypáku.

To zas bylo ztrapnění,
naštěstí přišlo setmění.
Plížím se potichu domů,
v tom potkám 5 romů.

Viděl jsem to už z dálky,
že mají u sebe baseballový pálky.
Peníze i mobil jsem jim dal,
tenhle den fakt za to stál.
Autor georgin, 26.05.2008
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu,den jak malovaný...

27.05.2008 18:05:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí