Dívky s pomeranči.

Dívky s pomeranči.

Anotace: Trošku drastická básnička na téma: "Jak sbalit holku na plesnivé pomeranče."

Mám doma sbírku pomerančů,
co pod postelí hnijí.
Zvu si naně Anču, Janču,
ať děvčata vidí.

I takové pomeranče,
jenž si v klidu tlí,
umí zahřát srdce Janče,
která u mě doma spí.

A jak vlastně sbalit holku
na ovoce kousek?
Musíš rychle bez okolků
k hlavě jí dát brousek.

Začneš křičet: "Děvče milé.
Pusu mi hned dej.
Neb vlásečky tvé roztomilé,
pod brouskem skončej."

Takhle s dvěma pomeranči,
chodím po světě sám
a když ňáká koláč rači,
pod borusek ji dám.
Autor Etchi, 08.06.2008
Přečteno 400x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, veronicie, *Norlein*
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc vtipné! :-D

08.06.2008 21:24:00 | veronicie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí