Vášeň

Vášeň

Anotace: Vaření je moje druhá vášeň

Na její hladině očka se blýskají,
Taková očička panenky nemají.
Čekám až nastane správný ten čas,
těším se těším, ochutnám zas...

Trošku si přivoním, rozčeřím hladinu,
duši mi pohladí, k sobě ji přivinu.
Tikají hodiny , touha se plní...
Já jako šílená vrhám se po ní.

Odbila půl druhá, ty její očka,
Bože ! Jsou duhová.....
"Není to kočka?...."

Kočičky ty mají jinační říz,
drápkama sekají...
"Neříkej nic...."

"Trochu to promyslím, očička duhová..."
"Co to máš na plotně?"

"Aha , tvá nudlová:o)"
Autor Michaela Angelis, 14.06.2008
Přečteno 403x
Tipy 5
Poslední tipující: maurra, Galahan, Nahá, labuť
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

si holka šikovná

15.06.2008 23:15:00 | maurra

Mňam.

14.06.2008 22:09:00 | Nahá

Jej,to je dobrá básnička!!:D

14.06.2008 10:52:00 | dreamer.

Já mám hlad.!! :o))

14.06.2008 10:09:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí