Luční symfonie

Luční symfonie

Anotace: ...

Seděly na paloučku, pěkně v hloučku,
kolem cvrkot zněl, všech rozmanitých broučků.
Našlapuju zlehka ...pěkně p o t i ch o u č k u,
abych nerušila skupinku těch malých kloučků...:o)

S úsměvem na líci, ladím symfonii duše,
najednou slyším jak kdosi za mnou kluše...

Co to bylo? Já se lekla,
na kolena hrůzou klekla.

Aha, ...to jenom zajíček v křoví mizí,
asi se polekal, jsme si cizí:o)

Seděly na paloučku pěkně v hloučku...
Zvedám se pomaloučku...

No fuj, co to je? Žádný hlouček!
Jen počkej zajíci, až poletíš zas přes palouček!!!
Autor Michaela Angelis, 14.06.2008
Přečteno 338x
Tipy 2
Poslední tipující: maurra
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí