Včera neděle byla

Včera neděle byla

Anotace: Je to taková parodie písničky Včera neděle byla kterou jsem složil s kámošem o přestávce ve škole.

Sbírka: Sranda

Včera neděle byla,
včera byl krásnej den,
včera hořela škola,
a já jí hasil benzínem.

Učitelka tam byla,
a div se nepoblila,
přines jsem jí kyblíček,
aby nenadělala svinčíček.

Včera neděle byla,
včera byl krásnej den,
včera hořela škola,
a já jí hasil benzínem.

Včera pyrotechnik Emil,
dával bombu k rohu,
a protože byl debil,
utrhl si nohu.

Včera neděle byla,
včera byl krásnej den,
včera hořela škola,
a já jí hasil benzínem.

Ty blbá Ančo,
chlubíš se rubínem,
kolikrát si hasila,
školu benzínem.

Včera neděle byla,
včera byl krásnej den,
včera hořela škola,
a já jí hasil benzínem.

Včera jsem byl doma,
vzal jsem si kanystr,
nalil jsem tam benzín,
nehas! řval magistr.

Ale řval zbytečně,
nalil jsem tam tři litry,
začel jsem hasit,
a teď je všechno v pytli.
Autor dropik, 30.06.2008
Přečteno 1054x
Tipy 9
Poslední tipující: 7Anno&nnym7, Woski, Bíša, Eclipse, Anneli, monterka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pyromanství Tě nějak láká...

06.11.2008 22:52:00 | Bíša

nevadí...škola by mohla hořet každou chvilku :D

30.06.2008 22:52:00 | Anneli

dyt uz jsou prazdniny, ne:-)) celkem jsem se pobavila:-)

30.06.2008 21:45:00 | monterka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí