To já tu blázním!

To já tu blázním!

Anotace: Taková krátká na zasmání:D

Šla dívka bosa po trávě,
do nohy uštknul ji had.
Byl bílý a měl asi hlad.

Dívka to přežila,
narazila na včelu, ta jí bodla.
Nezmohla s tím nic.
...Chudák ta holka!....

Holka to nezvládla,
do roka a dne zemřela.

Stejně tak mizerná jako tahle báseň,
Jsem totiž já ten velký blázen!
Autor Kirsten, 02.07.2008
Přečteno 368x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, danaska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No jo, smát se cizímu neštěstí, to jsme celí my. Ale pobavila jsi mě.

02.07.2008 12:06:00 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí