Časopis

Časopis

Anotace: Bláznivá holka.

Časopis modní nový mám,
nic kolem sebe nevnímám.
Listuji dál a tady jsou,
ty nový trendy.

Najednou srdce buší mi,
už vidím co sluší mi.
Jsou to vlasy zkrácené,
dlouhé už nechci né a né.

Na krku modrou mašli,
v časáku Tina ji našli.

A jeto dosti kruté,
na těle tričko žluté.

Otočím stránku a už to vidím,
vždyť já se vlastně stydím.
Červené kalhoty-to je k zlosti,
za chvíli už mám po radosti.

Moda však udává nový směr,
ten který přichází na závěr.
Podívaná je to pro Bohy,
zelené dřeváky na nohy!

Autor Leedram, 23.07.2008
Přečteno 411x
Tipy 16
Poslední tipující: Johny Styx, Lama, Azazen, Anjesis, Any 4, la loba, Dota Slunská, CRASH, Duhová, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

xD nádherně sarkastická básnička

10.07.2011 01:06:00 | Johny Styx

Roztomilé. Azazen

02.06.2011 12:28:00 | Azazen

:) ta milá lehká nadsázka mi zpříjemnila večer

09.10.2010 21:27:00 | Dota Slunská

souhalsím

24.02.2010 13:05:00 | Leedram

k čertu s módou :-D

17.02.2010 06:17:00 | CRASH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí