Medový hlas

Medový hlas

Anotace: :-)

MEDOVÝ HLAS

Holky se na mě lepily
Jako hladové včely na med
Když jsem zazpíval Semily
Měl jsem jich u sebe rovnou pět.

Teď už jsou ty časy ty tam
A já tu teď říkám vám
Že mám ohyzdnou manželku
To bych snad už měl Popelku.

Já rád zpívám, já rád zpívám
Do očí se Vám dívám
Nechci říct, že snad Vás uhranou
A už mám písničku nahranou.
A tak tady říkám rovnou Vám
Já krásný medový hlas mám.

Šlapu si to takhle na kole
Zpívám, někdo řve: „Uhni, vole“
Já mu zazpívám svým hlasem nejen medovým
Že proč říká „vole“ už se nedovím.

Já rád zpívám, já rád zpívám
Do očí se Vám dívám
Nechci říct, že snad Vás uhranou
A už mám písničku nahranou.
A tak tady říkám rovnou Vám
Já krásný medový hlas mám.
Autor Zasněný básník, 23.07.2008
Přečteno 392x
Tipy 11
Poslední tipující: Danča-frogie, Bíša, okapovaroura, Psavec, Tacca, Marfuša, *Norlein*, Darkkitty
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Medový hlas je výhoda.

23.07.2008 17:17:00 | Psavec

Teda, to je moc pěkné. Posílám medovou pusu( promiň ale jsem taky holka)

23.07.2008 14:20:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí