Brigádnice v meteostanici

Brigádnice v meteostanici

Kdo hergot počasí předpovídá, že je to pořád taká bída?
Zajdu na nejbližší stanici a všechno to očíhnu...
Tam já však vidím babici, starou, jak oči poulí nad věšteckou koulí.
No jo ... tak teď je to konečně jasný!
Autor Bláznivá Markéta, 23.07.2008
Přečteno 386x
Tipy 1
Poslední tipující: Annnyyy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..."je to konečně jasný" že podle koule je počasí přesný

24.07.2008 14:33:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí