Kous mě pes

Kous mě pes

Anotace: Další text na mou hudbu :-)))

KOUS MĚ PES

Šel jsem vyvenčit
Dnes ráno mého psa chudého
Jenže co se stalo.

Viděl cizí pes mě
Můj ten utek hned
Já mu domlouval
Ale on se naštval.

Kous mě pes
Zrovna dnes
Když jsem v práci do důchodu
Dneska právě měl jít.

Kous mě pes
A zkrátil sako
Kous mě pes
To je mi pako
Rovnou dva důchody ode dneška platím zas.

Zavolat jsem chtěl
Hned záchranku
Jenže jsem omdlel
To už bylo jedno.

Přiběh můj Punťa
A hned zas běžel pryč
Spad do kanálu otevřenýho.

Kous mě pes
Zrovna dnes
Když jsem v práci do důchodu
Dneska právě měl jít.

Kous mě pes
A zkrátil sako
Kous mě pes
To je mi pako
Rovnou dva důchody ode dneška platím zas.

Kous mě pes
Je otřes
Že náhubky nosí jenom
Trestanci a dogy.

Kous mě pes
Já mu dám zato
Paní na něj volá „Zlato!“
Pejsek běží, on Vám kous i paní svou.
Autor Zasněný básník, 30.07.2008
Přečteno 460x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, Belmon, Bíša, .K.r.i.s.t.y., Marfuša, Monsignore
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí