HOSPODA

HOSPODA

Anotace: Ach to místo..tak krásné je

Dnes jsme byli v hospodě,
Ach to místo..tak krásné je
A jaký klid tam panuje
A kolik lidí po zemi cosi maluje
A čárka na účtě se zvětšuje
A ostrost zraku ze zmenšuje
A zvláštní pocit ve mně panuje
A náhle nějak špatně je
A koláč na zem putuje
A kdosi říká:,,Co to je?”
A já říkám:,,Kdo to je?”
A to stará se mnou lomcuje
A ibalgin mi vnucuje
A mé tělo trucuje
A můj mozek pracuje
A zítra zase tam, kde tak krásně je…
Autor Dreamer, 08.08.2008
Přečteno 349x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o)

08.08.2008 21:59:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí