Islámista autobusák

Islámista autobusák

Anotace: Jak šel Islámista jezdit autobusem

Rubeš nechce jezdit má to na salámu
tak ČSAD zavolalo na pomoc do islámu
máme tady místo
přijeď Islámisto

Šel sem na autobus jako vždycky po ránu
za volantem seděl pověřenec z islámu
jedeme v klidu nejde to lépe
až na tu nálož co v podvozku se klepe
Islámista v zrcátku to vidí
že autobus je plnej lidí
fousatej úsměv od ucha k uchu
už se těší až autobus poletí do vzduchu
mne si fousy dozadu hledí
spouští nálož autobus do vzduchu letí
teď už to nebude tak jako kdysi
Islámista splnil svoji misi
tahleta událost nepadne v zapomnění
Islámista vyváz bez zranění
abyho chytili nikdo se nenamáhá
a on teď jezdí v ČSAD Praha
Autor inzenyr, 18.08.2008
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na 15tilety dite ta basen neni zas tak spatnej vykon

21.08.2008 09:51:00 | dead-head

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí