přema sám doma

přema sám doma

Anotace: Přema je sám doma,jeho maželka učitelka je na exkurzi,

Přema shání Ňáký šlapky
nakupuje piva rumy vodky
utratil za to celou penzi
Zdenička je se školou na exkurzi
už se těší až bude večer doma
do košíku flašky rovná
už stym jede ke kase
vožere se jak prase
v autě už to nevydrží
otevřenou lahev drží
a než na to večer hupne
celou jí do sebe kopne
všichni odešly,zůstaly jen prázdný basy
celej důchod v prdeli,teď nastanou krušný časy
Autor inzenyr, 18.08.2008
Přečteno 271x
Tipy 1
Poslední tipující: Rolnička
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí