O Zdeničce

O Zdeničce

Anotace: Malý životopis Zdeničky

Brejličky se jí mlžily
poznámky žákum se množily
čumí jak když slunce zapadá
není tak chytrá jak vypadá
každý žák její hodiny nudí se zoufá
ona má záseky a pevně doufá
i když to není znatelné
je to pouze neuvěřitelné
třídě co jí má nikdo nezávidí
ona to nepozná protože nevidí
devítka ta by se hodila
začlo to v pravěku kdy se narodila
no a pak učila matiku hluboce
asi ňák špatně proto sme za blbce
a za ty stovky let
zmoudřel celej svět
nikde ji nechtěli ani za nic
a tak šla do Kvílic
no a když odešla od maminky tatínka
tak potkala tohodle tlustínka
no a teď doufala že dobře se má
on všecko sežere proto je hubená
Autor inzenyr, 20.08.2008
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí