Baba Pešková

Baba Pešková

Anotace: Pár krátkých veršů o jedné bábě

Bylo zatmění v Chlumci
Pešková vystčila prdel proti slunci

Byla zastavena lodní doprava v Braníku
Pešková tam vystrčila prdel proti Parníku

Úroda nebude,já to vim vole
Pešková zavalila pole

Včera matka do práce jet nemohla
Pešková si sedla před našeho žigula

teď už nikde nefungujou odpady kanální
Pešková tam vystrčila svojí díru anální

Policajti domu se dostat nemůžou
chytají se za palici
pešková si lehla před policejní stanici

Ucpaná je celá Praha,všechny její ulice
Pešková si lehla do prostředka silnice

Pešková a ty její špeky vrtící
ta se bude divit až poženem ji palicí
Autor inzenyr, 23.08.2008
Přečteno 471x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí