Smutné stání

Smutné stání

Anotace: Není o mě

Sám uléhám ve své lože,
jsem přec ještě panic,
ráno vstávám-ach můj Bože-,
se mnou jeden navíc.

Chtěl mi život osladit,
připadám si jako kat,
když mu musím prozradit,
že tu není o co stát.
Autor petříček, 29.08.2008
Přečteno 308x
Tipy 3
Poslední tipující: hanele m., abcabcabc
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak na tohle já nemám rým
tohleto já neznám
ale co s tím poradím
konečně se seznam!

:o)

31.08.2008 11:40:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí