Sebevrah

Sebevrah

Anotace: Sebevrah podepsal pár lidem knihu, s nadpisem Nezlob se, nemáš v tom vinu

Sebevrah

Sebevrah podepsal pár lidem knihu,
s nadpisem Nezlob se, nemáš v tom vinu.
Nemá chuť na život, na prošlé fráze,
věří, že až umře, bude mu blaze.

Sám s nožem v ruce osud si mění,
jen blbec neví, že nůž ostrý není.
Špihlá si ručičky, nožičky, krk,
snad celé hodiny, aniž by mrk.

Unaven přečte si, že nůž je Tescoma,
hodí ho do trávy, smrt nechá na doma.
Autor Dreamer, 31.08.2008
Přečteno 352x
Tipy 7
Poslední tipující: Ashita Abigor, Myrja, SZN, Holis, Churry
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak teď nevím, měl smůlu nebo štěstí?

31.08.2008 15:28:00 | SZN

Dobrá...satira.. za sebe ST "o(

31.08.2008 11:17:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí