Démon alkohol

Démon alkohol

Anotace: pro všechny kdo si myslí že nezvládnu rýmovanou básničku....

Vesnická zábava to je moje,
do kapsy stovku i cíga dvoje.
Oblek samá díra a záplata,
stejně zase spadnu do bláta.

Rum, gin, fernet, vodka,
vypiju vše co mě potká.
Hlava se motá a svět točí,
únavou a chlastem zavírám oči.

Mám ji tutovou,
tu holku lihovou.
Sálem se potácím,
kolem sebe nazvracím.

Plným parketem dívčí těla krouží,
chci se přidat, hormony bouří.
Pohyby jak Jackson jim ukážu,
že samec jsem, tím dokážu.

Hopsám sem a tam, já se mám.
v kotníku výron si udělám.
O pomoc křičím, bolestí hekám.
na sanitku netrpělivě čekám.

Na nohu těžkou sádru dostanu,
křepčit alespoň prý přestanu.
Je konec mých marných nadějí,
příště zůstanu doma raději.
Autor Modrý Adept, 04.10.2004
Přečteno 1740x
Tipy 2
Poslední tipující: Jezinka001, lavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Dobrý!

08.05.2009 22:33:00 | Jezinka001

Mě se to líbí.

29.11.2008 21:01:00 | lavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí