Bom Bom Bom...

Bom Bom Bom...

Anotace: Tento text jsme skládali na jednom letním táboře. Schválně jsem ho nijak neupravovala. Je to má úsměvná vzpomínka na rok 2000

Bom, bom, bom,
sedím tu piju rum,
všichni tu hrajou pinec
a já mám v chatce binec.
Chtěla bych si s nima hrát,
ale musím si prát
svý špinavý věci
a poslouchat ty kecy.

Bom, bom, bom,
sláva záchodům.
Já každý den tu sedím
a do bílý zdi hledím
a v devět zase spát.
Co se mi bude zdát???
Já vím, že o kamarádech,
co škrábou mě na zádech.

Bom, bom, bom,
chtěla bych mít rači dům
a ne uklízet chatku
a lézt jim všem do zadku.
Teď by každý rád
byl se mnou kamarád
a hráli si se mnou v klubu
když tam ještě budu.
Jó protáhnout si tělo
a pak se nasnídat.
Tančit by se mi chtělo
třeba napořád...
Autor Ťunťa, 23.08.2005
Přečteno 383x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to s tím bom bom bom je zajímavej nápad... Dobrý, originální, úsměvný :)

02.09.2005 15:07:00 | Christel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí