Vyvolení

Vyvolení

Anotace: Pro Reginu

Sbírka: Slova moje vlastní

Včera jsem měl dovolenou,
tak jsem dívku vyvolenou,
v mravech mírně povolenou,
obdivoval s bráchou Venou.

Místy značně vyholenou,
plazila se po kolenou,
omotána v pase plenou,
dneska mám z ní rýmu sennou.

Rozumově oloupenou,
tělo matlala si pěnou,
dech se tajil nad tou scénou,
zkušennost mi dala cennou.
Autor Pietro, 24.08.2005
Přečteno 584x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zasmála jsem se..pobavils´ mě!!

31.08.2005 13:58:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí