Šílená

Šílená

Anotace: jen pro otrlé,,spíše pro všechny místní kritiky

Metal jsem výkaly z oken svého bytu,
po kolemdoucích lidech a v tváři cítil paprsky slunce.
To bylo nadávek a sprostého křiku
když zasáhl jsem nic netušící chodce.

Bylo mi zcela jedno kdo jde kolem,
zda malé dítě, či přenádherná žena.
Na každého házel jsem hrsti plné hoven
a smál se když byla oběť zasažena.

Pod oknem lidí čilý ruch
všude jen hovna a strašný puch.
I přes nadávky metám jak šílený dál,
jenom se směju, jsem hoven král.

Potom mě odvezla nádherná sanitka,
strašně jsem pokousal doktora, dobytka.
Dostal jsem injekci, kazajku a plenu,
v malinké místnosti, bez oken zhynu.
Autor drahý, 09.09.2008
Přečteno 436x
Tipy 12
Poslední tipující: semtrpajzlik, jiljovský, vinci, NikitaNikaT., igniss, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi druhá sloka...

16.09.2008 16:59:00 | jiljovský

:o) Mno, to je jen haluz ... dočasná.

09.09.2008 18:28:00 | NikitaNikaT.

..vnitřní boj?..

09.09.2008 13:36:00 | igniss

:)

09.09.2008 12:41:00 | JedoVata

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí