Váha

Váha

Anotace: nic proti tlustým

moje milá si stoupla na váhu
každý den pláče prý má nadváhu
každou noc musí u lednice stát
přemýšlí co dobrého má si dát

její váha přibývá
a nám peněz ubývá
už se musí něco stát
asi začne sportovat

pláče a nebude už dál jíst
večer si bude raděj číst
kouká se na jisté partie
jak pak je asi zakryje
říkám jí holka raděj cvič
nebo od tebe půjdu pryč
Autor někdojiný, 09.09.2008
Přečteno 376x
Tipy 2
Poslední tipující: Veru, Ammazonic
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Typický...jen s tím sportem je trochu problém:-S....:-)

09.09.2008 14:55:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí