Vysněné povolání xD

Vysněné povolání xD

Anotace: Opravdu...velká...moc velká hovadina...možná za to může ta včerejší drastická depka...nebo nevím...každopádně je to vytvořeno z mojí dnes až moc dobré nálady...Njn...magor stvoří cokoli xD

Temná ulička a tma všude,
popelnice jemně voní,
marně přemýšlím co ze mě jednou bude,
lehké to rozhodně není...

S mou nízkou inteligencí,
a malým mozečkem,
nemám výhled moc velkých šancí,
už tak jsem třídním blbečkem...

Nevadí...stejně mám jeden sen,
povolání které chci dělat jen...

Od začátku mého života,
nevadí mi žádná robota,
ba ani žádný smrad mi nevadí,
jen mě žere jak se všichni parádí...

Vždyť to není žádna sranda,
smrdět jak snobáků banda!
Smrdět jak parfumerie,
chodit jak smradlavá drogerie!

Nebo ty šaty co prej teď letí,
pche!Lepší je válet se v smetí!
V tom co jiní vyhodí,
co zahodí...
To pro mě to věčné poklady jsou,
větší než válet se na trávě pod terasou...

Tak už víte čím já budu?
NE...nebudu sedět za stolem, ani kopat rudu!
Já chci popelářem být,
o krásných, vońavých skládkách stále snít...
Možná proto mi říkají prase nemyté,
věčně do popelnic zaryté...
Autor Anneli, 10.09.2008
Přečteno 473x
Tipy 8
Poslední tipující: Unyle Pěl, Fiserka, Mademoiselle Drea, zzlatý, bajli33, už ne pernikova princezna, Petbab
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tleskáám ti :)moc povedené..:)

02.02.2009 17:14:00 | Ztracena.v.realitě

:D dobřééé :D

24.01.2009 18:37:00 | Fiserka

Pobavilo... :D

02.01.2009 21:47:00 | Mademoiselle Drea

Zase ty tvoje nápady já tě lovuju!

03.10.2008 18:40:00 | Devil'sWhore

Zajímavá představa...hi

01.10.2008 14:36:00 | zzlatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí