Pohybem ku zdraví

Pohybem ku zdraví

Anotace: a trvalé invaliditě.

I když mám na zádech pár křížků, tak jsem přeci jura.
Tak co bych doma seděl jako balík
a proto za sportem hurá.
No sto pade přeci není žádný cvalík.

Už stojím na startovní čáře a začíná běh.
Sílou parního stroje dávám do pohybu kila.
Jenže už za první zatáčkou jsem málem zdech!
Tak promiň a s bohem má milá!

Nějaký dobrý člověk s hamburgerem mi první pomoc dal
a z taxíku jsem potom lez.
Ještě doma jsem mu vroucně děkoval.
a v duchu přísahal: „Promiň má milá, už ani krok bez ...
... tebe má milá ledničko.“
Autor Mava, 25.08.2005
Přečteno 699x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Uteklo mi spousta básenek... žel, doma mi nejde net a nestíhám si přečíst všechno, co bych chtěla... Tak zdravím na dálku a věz, že tahle pobavila! :o)))

06.09.2005 15:46:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí