O Gecákovi

O Gecákovi

Anotace: Znám jednoho cápka od nás z předměstí, psát o něm báseň, to nic dobrého nevěstí. Ale sám on mě o tuto laskavost požádal, netušil, že na sebe sám si síť uspřádal.

Narovinu kámo, já šetřit nebudu Tě,
pro mě teď nejsi víc než osina v miktě.
Pro mě nejsi ten nejvíc libovej frajer,
na toho nemáš, to je pro mě Sawyer.

Dobrá jdem na to, pustim se do Tebe,
snad i po těhle verších pustěj mě do nebe.
At´ ke konci máš už klid, tak začneme kritikou,
přestaň číst až pohltí Tě touha ubít mě motykou.

Tvá sebedůvěra a nevěříctnost v okolní lidi,
když myslíš si jak jsi maxi a my ostatní jsme pidi.

Pravdou je že Špotákovou nedržel jsem za ňadra,
že trvá mi dýl než Tobě než dostanu se na bradla,
že na bench - pres dám o mnoho mín,
ale jako šupáček se fakt necítím.

Nezáleží na počtu žen, co do týdne dostaneš do postele,
je fuk i to jestli s grácii někoho pošleš do prdele.
O životě není ani to, že jdeš spát až po rozednění,
život je lásce, citu, radosti a s druhými souznění.

Zdá se, že všechno víš a všude dvakrát jsi už byl,
že Tobě už by osud nic neznámého nepřipravil.
zdá se, že všechny lidi máš přečtené do puntíku,
aspoň že nosíš zip dopnutej až nahoru ke knoflíku.

A pustíme se teď i do kladných Tvých vlastností,
třeba Tvá upřímnost je Tvou velkou předností,
Ikdyž občas bolí, ale každý z nás má své názory,
Ty je ale dokážeš říct všem a všemu navzdory.

Jsi ochoten pomoci svým blízkým lidem,
pokaždé s reptáním, ale za to s ledovým klidem.
Pro mnohé z nás jsi oporou, ikdyž vratkou občas,
ale jinak máš vcelku kladný ohlas.

Jednou se ráno probudíš s novou vizí,
všechny Tvoje milenky náhle zmizí.
Zatoužíš po rodině, štěstí a lásce,
pak vzplaneš touhou už jen po jediné krásce.

Ten čas příjde a já bych chtěl být u toho,
až bude ten boj Ty vs. Ty a pak kdo z koho.
Buď zůstaneš takhle, jak jsi teď, promiskuidní,
nebo z Tebe bude partner k ženám solidní.

Doufám, že dostaneš se z podrůčí toho hada Sokara,
že nebude to nadarmo, ale za to zadara.
Budeš věrný jen jedné z nich, z toho množství
a jen té ukážeš a půjčíš své "mužství".

Teď už jen čekat až ustálej se Tvoje hormony splašený,
aby z tolika žen už netekly výtoky zkvašený.
Až si to dočteš tak laskavě nedělej čurbes,
zavolej mi, na jedno zajdem a dáme si forbes.

PS: Nechci Ti tu do hlavy díru vyblejt,
budu končit a vrať mi už ten Star Gate
Autor t3st, 12.09.2008
Přečteno 494x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tož chlape, zajimavej slovnik, usporadej si rytmus, sem tam ty rymy a ja si to mozna prectu znova .
Zatial :)

12.09.2008 20:29:00 | saddova

...hm,něco nového a celkem jasného,ale jen pro jednoho
a proto "jen" tip

12.09.2008 17:38:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí