Dott- Brambůrky s kečupem a s grilovacím kořením

Dott- Brambůrky s kečupem a s grilovacím kořením

Anotace: Kdo by si nedal ? :-D (pls komenty)

Brambůrky jím solené,
V kečupu namáčené…

Všechny je do jednoho sním,
S grilovacím kořením !

Já je fakt jím ! A to FAKT !
Fotku vám sem můžu dát…
Jestli se chcete podívat…

Je to dobrý, nekecám…
Gurmánský jazýček já mám…
Pak udělám jenom HAM
A jsou pryč… Ten tam…

Budu se modlit k osudu,
Ať z toho nemám ostudu…
Snad průjem ošklivý mít nebudu

ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ

http://nd.blog.cz/p/paramore-rock.blog.cz/obrazky/34292692.jpg
Autor Dott, 18.09.2008
Přečteno 410x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmm, a tohle chces nazyvat poezii?? nezlob se na me ,lae je to vysmech...nemam nic proti vtipne zversovanzm basnim,ale musi se umet psat...

18.09.2008 22:32:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí