Hledání

Hledání

Anotace: Co nenajdeš - to si kup(nebo ukradni).

Nejse se svým životem spokojen
jako slimák se plazím pokojem
hladově pátrám po smyslu svého bytí
z toho co nacházím je mi zatím jen k blití.

Přesto dál hledám jako pes svou kost
i když mou hlavou hryže pochybnost
že zatímco se marně pachtím
tak se sám sobě navždy ztratím.
Autor petříček, 19.09.2008
Přečteno 387x
Tipy 1
Poslední tipující: abcabcabc
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hm, fajne, jen pozor na ten rytmus

20.09.2008 11:05:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí