krabička

krabička

Anotace: O krabičce

To byla jedna malá krabička,
schovávala v sobě malého čertíčka.
Co od krabičky se tedy čekalo?
Aby se dítě po otevření lekalo.
Nevím proč, se takové balíčky posílají,
asi je lidi rádi otvírají.
Nikdo neví co balíček skrývá,
čertík vyskočí,a poté na rtech úsměv bývá.
A to je účel tohohle balíčku,
vykouzlit vám úsměv, alespoň na malou chviličku.
Autor snupicek, 26.09.2008
Přečteno 413x
Tipy 3
Poslední tipující: Douša, kouzelníček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí