Pašerák amatér

Pašerák amatér

Anotace: něco pro zasmání

Jede Trabant kombi cestou mezi poli.
Tónovaná okna vpředu vzadu.
Za volantem největší vůl mezi voli.
Tonda z našeho skladu.
Svůj tuningový speciál žene pěkně zostra.
Pevná laminátová kostra.
Na značce povolená třicítka.
Na tachometru usmolená dvacítka.
Sic tam má připsanou nulu.
Ale nepředjel by ani chromou mulu.
Staví ho silniční hlídka.
Což stává se velmi zřídka.
Pane řidiči vystupte si – následuje hláška.
Tonda má v tváři výraz jak rychlokvaška.
Otevřel policista prostor zavazadlový.
A ejhle co se doví.
Pašuje Tonda kancelářské vybavení.
Bez papírů, bez proclení.
Sebral všechno ze skladu firmy z NDR.
Ale i s tou sekretářkou, což není fér.
Za únos Tonda teď bručí.
Trabant speciál žízní skučí.
Už nepotůruje nikdo motor dvoudobý.
Leda v Trabantově záhrobí.
Autor ScreamJay, 05.10.2004
Přečteno 1075x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí