Titanic

Titanic

Anotace: jak by to dopadlo asi dneska:)

Tak Titanic už zase vyplul.
Lidé se tomu hrozně divili,
ale na plavbu dalekou se i tak vydali.
Hudba vyhrává tradá,tradá...
a lidé volají sláva,sláva...

Titanic klidně pluje vodou hlubokou
a nikdo netuší,že velký kus ledu je nedaleko.

A z můstku se ozývá,
"kapitán k vám právě hovoří,
všichni tady,jste pěkní magoři.
Vy nevíte,že zase narazíme na kus ledu
a půjdeme všichni hubou ke dnu.."

Najednou ozvala se rána,
loď nahnula se,
otevřela se vodní brána,
a loď potopila se.

Je tady,ale moderní doba,
už není lulka,ale cigareta,
takže se lidé neutopili,
ale vrtulníky je zachránily
a ještě se všichni hezky pobavili...
Autor mikyša, 02.10.2008
Přečteno 515x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí