Hospody...Kofoly... a Restaurace...

Hospody...Kofoly... a Restaurace...

Anotace: Páteční hospodský status :-D

Šel jsem zasej do hospody,
hodit se trochu do pohody.

Není divu, vždyť je pátek,
týden se dostává do obrátek.

Tam mě mají všeci rádi,
jsou tam všichni kamarádi.

Jenom sem tam v opilosti,
dostává někdo záchvaty strašné zlosti.

Když se jdu bavit,
tak se přece ožeru
a do nikoho se neseru.

Jestli děláš kámo opak,
tak si piš,
že jednou dostaneš přes rypák.

Tak se prostě radši zklidni
a buďme na sebe,
aspoň o víkendu vlídní.

No, ale já zas dneskaj o Kofole,
už vidím,
jak se mi zase smějou, ty vole :-D
Autor PECEN-chleba, 04.10.2008
Přečteno 423x
Tipy 2
Poslední tipující: Cassandra
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí