Darina I., II.

Darina I., II.

Darina I.

Vodil jsem Darinu
po vinicích na Rýnu,
ale byl to nesmysl.

Je to zkrátka
technokratka,
má ráda jen průmysl.

Darina II.

Povídal jsem Darině
o vinicích na Rýně
a to bylo dobré téma.

Ryzlink přímo miluje,
v cisternách ho kupuje,
jinou značku doma nemá.
Autor denebrin, 10.10.2008
Přečteno 422x
Tipy 12
Poslední tipující: divoska_jaja, sýc, Holis, Psavec, abcabcabc, Myrja, Inge, 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí