Profesi - před injekcí

Profesi - před injekcí

Anotace: kdo ví, ten ví

Sbírka: Světu 4

Dobrý den doktore bolí mě zub,
....Dobrý den, pane Telíšku, pojďte dál.
předevčírem jsem na něm oříšek lup.
....Tak se posaďte, koukneme se na to.

A doktore dáte mi tu anestéziji?
....Pane Telíšku, nebojte jenom se podívám.
Já se nebojím, jenom ať přeziji.
....Nebojte určitě Vám to znecitlivím.

A doktore? Dáte mi tam amalgám?
....Pravděpodobně ano pane Telíšku
Já jen, že za blombu nejvejš tři stofky dám.
....Budete doplácet jenom část. Jste pojištěn.

Tak teda doktore jdeme na to
....dobře otevřete prosím
to víte, jsem chudý nemám na zlato
....tak tedy otevřete

A doktore, co s tou injekcí?
....co s ní pane Telíšku
No víte i když sem chlapák, bojím se infekcí
....je to jednorázová jehla, naprosto sterilní

A doktore jste si jistý?
....s čímpak pane Telíšku
no, že to tady máte fakt čistý?
....ano za to ručím. Tak oteřete

Doktore ono už to vlastně nebolí
....ale mohlo by začít
Dotore, injekce, proboha, íííííííííííííííí
....vidíte ani to nebolelo
Autor Honzeek22, 17.10.2008
Přečteno 444x
Tipy 1
Poslední tipující: sondulacek
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pro saddova:

Kdo jsi, abys určovala, co je a co není báseň???

18.10.2008 23:45:00 | Honzeek22

To je tak zvláštní, že to až zavání divností...

17.10.2008 17:44:00 | abcabcabc

a toto ma byt jako co? basen?? nedelej si ze me srandu :))

17.10.2008 16:29:00 | saddova

jo,bojím,bojím

17.10.2008 13:31:00 | sondulacek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí