Poslední let

Poslední let

Anotace: Občas je třeba si zakřičet!

O vrcholu již dlouho sním,
teď jsem na něm a co s tím?
dolů to jde mnohem snáz,
najdu sobě strmý sráz,
odrazím se v jeden ráz,
na dně rokle zlámu vaz.

Však ještě než se poletím,
si z plna hrdla zakřičím
a krutým smíchem zbarvím hlas:
"Z vysoka kálím na Vás".
Autor petříček, 17.10.2008
Přečteno 423x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí