Vizouc

Vizouc

Anotace: aneb tvoření nových slov

Zrodilo se nové slovíčko
moje milá básničko
Ostatní jej neznají
proto mi tu plakají

Jéjej, nevíš co to je
nedá ti to pokoje?
Musí to být zahada
veliká jak přehrada

Vizouc!
Jest oním mlčenlivým slovem,
chceš znát jeho význam honem?
Významem má býti vize
či snad nadnárodní krize?

Rod, pád, číslo ti nepovím,
těmto pojmům nehovím
Je to jméno či sloveso
kam se vizouc povzneslo?

Legraci si z toho tropím
mám lásku k věcem novým
Je to sranda veliká
jdu si koupit poníka!
Autor Rubeus, 31.10.2008
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí