Vosí pomsta

Vosí pomsta

Anotace: Hmmm

Trhni,
malou větví u stromu.
Zdrhni,
probudil si pohromu.
Visí
na tom stromě hnízdo vosí.
Nosí
žihadlo,co potom všechno kosí.
Vidíš,
udělal si malou chybičku.
Sklidíš,
od přírody malou pomstičku.
Schovati
se musíš rychle do vody.
Vyhráti,
tak vosí závody.
Plyne s toho velké poučení,
za větve tahati věru dobré není.
Autor snupicek, 05.11.2008
Přečteno 411x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, kleopatra.sedma, enigman, Douša, sondulacek, beztak, labuť, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkně žihadelní...

05.11.2008 13:47:00 | enigman

zmenu máš v poslední věte, jinak je to dobrý...

05.11.2008 13:05:00 | Douša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí