Zmije

Zmije

Anotace: ***2

Plíží
se po palouku zmije.
Vzhlíží,
do koho své zuby teď vryje.
Kráčím,
okolo ní a o blbostech hloubám.
Smáčím
nohu v rose a vyhýbám se houbám.
Stoupl
sem jí na její dlouhý ocásek.
Polkl
těžce a vytahuji svůj opasek.
Uštknula,
potvora na noze visí.
šikula
ona krev teď s jedem mísí.
Šílím
a opaskem stahuji nohu svojí.
Mýlím
se, že mi to za to vůbec stojí.
Musím,
přeci běžet k doktorovi.
zkusím,
prodat příběh do televize novy.
A všem
radím choďte po palouku opatrně,
protože
rána bolí jako svině.
Autor snupicek, 06.11.2008
Přečteno 387x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí