Doučování

Doučování

Anotace: ..prosím paní učitelku,které se to týká,aby to brala s humorem...a samozřejmě zdravím

Včera jsem do školy cosi psala,
prý chtěla to paní učitelka,
já svoje myšlenky,
vůbec nesrovnala,
to byla chyba...hrozně velká.

Tak přišel mi vzkaz,
a slova díků,co Matěj vyřídil mi rád,
pak ale dodal,ty škrábeš jak kocour,
prý po tobě zdědil jsem...neumím psát.

Tak asi najmu učitele,
co naučí mě krásně psát,
až budu psát mu omluvenku,
ať zase něco neporuším.....třeba školní řád.

Nebo co vy,paní učitelko?
budu k vám chodit na hodiny psaní,
už chodí do školy můj syn s dcerkou,
tak ještě já...nic mi nebrání.

Tak zase někdy,
až napíšu dětem omluvenku,
příjde mi na to odpověď,
dobrá,tedy omluvím je,
ale ta vaše úprava...píšu pět.
Autor sondulacek, 07.11.2008
Přečteno 434x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, Květka Š., hezule, Bíša, denebrin, enigman, Mbonita, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

prima..se tu usmívám:-)

07.11.2008 08:10:00 | Mbonita

Tohle dílko se mocka povedlo. Tak nějak jsem se na konci usmála... Pěkné. ST! za obsah.

07.11.2008 07:59:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí